Hoteli – Rab, Hrvaška

 • Obsežen spletni iskalnik hotelov za destinacijo Rab
 • Rab - Najdi poceni hotel!
 • Rezerviraj po idealni ceni!
Nalaganje rezultatov...
Kriterij razvr.
Nalaganje
Prikaži več hotelov

Top hoteli

 • Hotel Carolina Rab
  Hotel Carolina s 4 zvezdicami se nahaja na otoku Rab v isto imenskem mestu, v neposredni bližini morja. Na voljo imajo 95 dvoposteljnih sob, katere so sodobno opremljene in klimatizirane. Vsaka hotelska soba vsebuje mini bar, sef, direktno telefonsko linijo in internet, na voljo je tudi lastna kopalnica s sušilnikom za lase. Prav tako imajo hotelske sobe balkon, ki nudi pogled na morje in okolico. Nekatere sobe v Carolina hotelu so nekadilske in nekatere namenjene invalidnim osebam. Restavracija hotela nudi zajtrk, kosilo in večerjo, na voljo je tudi sobna postrežba. Obiščete lahko hotelski bar, kjer nudijo najrazličnejše napitke. Sprostite pa se lahko v bazenu, ki je polnjen z morsko vodo in se ob njem nahajajo ležalniki ali se odpravite na nekoliko oddaljeno peščeno ali betonsko plažo, kateri sta primerni tudi za otroke. Obiščete lahko menjalnico, trgovino s spominki, pralnico perila ali prisluhnete živi glasbi, katera vam je na voljo na terasi hotela Carolina. Parkiranje je omogočeno v bližini.
  več
 • Hotel International Rab
  Hotel International s 3 zvezdicami se nahaja v središču starega mestnega jedra na rivi in je obdan z starodavnimi tlakovanimi ulicami. V bližini hotela se nahajajo različne trgovine, bari in restavracije. International ma na voljo 138 hotelskih sob, ki so opremljene z klimatsko napravo, televizijo s satelitskimi programi, mini barom in telefonom. Hotelska restavracija vam postreže z tradicionalno in mednarodno kuhinjo, na voljo imajo tako tople kot hladne jedi. Nudijo vam tudi bar s teraso, ki imajo na voljo različne pijače, tako alkoholne kot brezalkoholne ter prigrizke. V hotelu se nahaja tudi koktajl bar in bar pri bazenu, nudijo pa tudi plešišče. Recepcija hotel vam nudi turistične in splošne informacije. Za sprostitev in rekreacijo vam v hotelu nudijo savno, fitnes in wellness center, kjer imate na voljo sproščujoče tretmaje, aromatične masaže in savne. V hotelu International možna tudi izposoja koles.
  več
 • Hotel Arbiana Rab
  Hotel Arbiana s 4 zvezdicami se nahaja na otoku Rab na Hrvaškem. Zgrajen je bil leta 1924. Na voljo ima 28 sob, od tega 3 enoposteljne sobe, 20 dvoposteljnih sob, 4 junior apartmajev in en predsedniški apartma. Večino sob ima na voljo balkon s pogledom na jadransko morje ter mediteranski park. Sobe so opremljene z klimatsko napravo, radiom, televizijo s satelitskimi programi, dostopom do interneta, mini barom, sefom in telefonom z direktno telefonsko linijo. V kopalnice se nahaja sušilec za lase, na voljo pa vam nudijo tudi kopalni plašč in copate. Hotelska restavracija z lokalno kuhinjo, vam ponudijo jedi z mesom, ribami in drugimi jedmi. V sklopu hotela pa se nahaja tudi konferenčna dvorana, kjer sprejme do 80 udeležencev in je opremljena z tehnično opremo, kot denimo z audio in video opremo. V Arbiani se lahko sprostite v masažnem salonu, na voljo pa imate tudi možnost športnega treninga z osebnim trenerjem.
  več

Več Top hotelov

Zanimiva mesta v destinaciji: Rab