Kriteriji730.535 hotelov207 booking strani Hkrati primerjaj hotelske cene na
207 booking straneh!
Priljubljeno
ne, 16.11
po, 17.11
Od nedelja16.11.14 do ponedeljek17.11.14

Hoteli Belgija

› Obsežen iskalnik hotelov za destinacijo: Belgija
› Belgija - Najdi poceni hotel!
› Rezerviraj najboljšo ceno!
Seznam
Zemljevid
0 od 4697 hotelov
Nalaganje...
Prikaži več hotelov

Top hoteli

  Hotel Sofitel Brussels Europe Brussels
  Hotel Sofitel Brussels Europe s petimi zvezdicami leži v Bruslju, v bližini Leopold parka in Evropskega parlamenta. Okolica hotela nudi številne turistične znamenitosti, možnosti rekreacije in nakupovanja. Hotel nudi 149 sodobno opremljenih hotelskih sob, ki so svetle, prostorne, klimatizirane in zvočno izolirane. Hotelske sobe nudijo satelitsko televizijo, direktno telefonsko linijo in lastno kopalnico s sušilcem za lase. Sobe so opremljene tudi z mini barom in plačljivim brezžičnim internetom. Hotel nudi sobe za nekadilce in invalidne osebe. Dostop do hotelskih sob je mogoč s pomočjo dvigala. Vsako jutro hotel nudi zajtrk, katerega na željo gosta postrežejo tudi v hotelski sobi. Hotel nudi sobe za sestanke in srečanja. Na voljo so usluge pranja in likanja perila, fotokopiranje in faks. Nudijo tudi poročni apartma, menjalnico in trgovine s spominki. 24 urna hotelska recepcija nudi turistične informacije, dnevni tisk in shrambo prtljage. Hišni ljubljenčki so dovoljeni in je zanje potrebno plačilo. Parkiranje je mogoče na privatnem parkirišču in je plačljivo.
  več
  Hotel Scandic Grand Place Brussels
  Hotel Scandic Grand Place s štirimi zvezdicami leži v belgijskem mestu Bruselj. Hotel nudi 100 sodobno opremljenih hotelskih sob, ki so svetle, prostorne, klimatizirane in zvočno izolirane. Hotelske sobe nudijo satelitsko televizijo, direktno telefonsko linijo in lastno kopalnico s sušilcem za lase. Sobe nudijo tudi mini bar in brezplačno brezžično internetno povezavo. Hotel nudi sobe za invalidne osebe. Kajenje je prepovedano v vseh prostorih hotela. Dostop do hotelskih sob je mogoč tudi s pomočjo dvigala. Vsako jutro hotel nudi zajtrk, katerega na željo gosta postrežejo tudi v hotelski sobi. Na voljo je restavracija in bar, ki nudi alkoholne in brezalkoholne pijače. Gostom nudijo usluge pranja in likanja perila, faks in fotokopiranje. Nudijo tudi trgovino s spominki. Gostom nudijo savne in fitnes center. 24 urna hotelska recepcija nudi turistične informacije, dnevni tisk in shrambo prtljage. Hišni ljubljenčki so v hotelu dovoljeni in je zanje potrebno doplačilo. Parkiranje je mogoče na javnem parkirišču in je plačljivo.
  več
  Hotel Husa - President Park Brussels
  Hotel Husa President Park s štirimi zvezdicami leži v belgijskem mestu Bruselj. Hotel nudi 297 sodobno opremljenih hotelskih sob, ki so svetle, prostorne, klimatizirane in zvočno izolirane. Hotelske sobe nudijo satelitsko televizijo, direktno telefonsko linijo in lastno kopalnico s sušilcem za lase. Sobe nudijo tudi mini bar in brezplačno brezžično internetno povezavo. Hotel nudi sobe za nekadilce in invalidne osebe. Dostop do hotelskih sob je mogoč tudi s pomočjo dvigala. Gostom nudijo uporabo hotelske terase. Vsako jutro hotel nudi zajtrk, katerega na željo gosta postrežejo tudi v hotelski sobi. Na voljo je restavracija, bar, sobe za sestanke in srečanja. Gostom nudijo usluge pranja in likanja perila, faks in fotokopiranje. Nudijo tudi menjalnico, organizacijo izletov, kemično čistilnico, izposojo avtomobilov, trgovino s spominki. Hotelnudi tudi avtomat za prodajo pijače in prigrizkov. 24 urna hotelska recepcija nudi turistične informacije, dnevni tisk in shrambo prtljage. Hišni ljubljenčki so v hotelu dovoljeni in je zanje potrebno doplačilo. Parkiranje je mogoče na privatnem parkirišču in je plačljivo.
  več
  Hotel Sandton - Brussels Centre Brussels
  Hotel Sandton Brussels Centre s štirimi zvezdicami leži v centru Bruslja, le 100 metrov od Brussels Central Station, St. Michael in katedrale St. Gudule. Okolica hotela nudi številne turistične znamenitosti, restavracije in možnosti nakupovanja. Hotel nudi 70 sodobno opremljenih hotelskih sob, ki so svetle, prostorne, klimatizirane in zvočno izolirane. Hotelske sobe nudijo satelitsko televizijo, direktno telefonsko linijo in lastno kopalnico s sušilcem za lase. Sobe so opremljene tudi z mini barom in brezplačen brezžičnim internetom. Hotel nudi sobe za nekadilce in invalidne osebe. Dostop do hotelskih sob je mogoč s pomočjo dvigala. Vsako jutro hotel nudi zajtrk, katerega na željo gosta postrežejo tudi v hotelski sobi. Hotel nudi restavracijo, bar, sobe za sestanke in srečanja. Na voljo so usluge pranja in likanja perila, fotokopiranje in faks. 24 urna hotelska recepcija nudi turistične informacije, dnevni tisk in shrambo prtljage. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. Parkiranje je mogoče na privatnem parkirišču in je plačljivo.
  več
  Hotel Marriott Brussels Brussels
  Hotel Marriott Brussels s petimi zvezdicami leži v središčnem delu mesta, nekaj korakov stran od metro postaje Bourse. Trg Gran Place in spomenik Manneken Pis sta od hotela oddaljena kratek sprehod. Letališče je 9 kilometrov stran. Hotel je opremljen v sodobnem stilu in ponuja 218 zvočno izoliranih sob in apartmajev. V njih se nahajajo klimatska naprava, satelitska TV, telefon in mini bar. Na voljo sta tudi sef in brezžična internetna povezava. Privatna kopalnica vsebuje sušilec za lase in pripomočke za osebno nego. Nekatere sobe so prilagojene invalidnim osebam. Hišne živali niso dovoljene. Hotel nudi samopostrežni zajtrk, restavracijo z lokalno in mednarodno kuhinjo ter bar s prigrizki. Na voljo je tudi sobna strežba. V hotelu se nahajajo prostori za sestanke in pogostitve ter trgovina s spominki. Gostje se lahko sproščajo v savni in fitnesu. 24 urna recepcija nudi izposojo vozil, valunto menjavo in shrambo za prtljago. Na voljo so storitve pranja in kemičnega čiščenja. Gostje imajo na razpolago dnevni tisk in možnost uporabe faksa ter fotokopirnega stroja. Za otroke je priskrbljeno varstvo. Za privatno parkirišče je potrebno doplačilo.
  več
  Hotel Marivaux Brussels
  Hotel Marivaux s štirimi zvezdicami, spada med hotele višje kategorije. Nahaja se v poslovnem centru v Bruslju, v bližini središčnega zgodovinskega mesta arhitekturske dediščine in le nakaj minut stran od Grand Place. Hotel je le nekaj korakov stran od železniške postaje in metro postaje, ki omogočata dostop tudi v nekoliko oddaljene predele mesta. Hotel ponuja 86 popolnoma opremljenih in klimatiziranih hotelskih sob, ki vsebujejo sef, telefon, mini bar in aparat za kavo ali čaj. Med drugimi se nahaja tudi televizija, kopalni plašč in brezplačna brezžična internetna povezava. Kopalnica je opremljena s kopalno kadjo ali tuš kabino in sušilce za lase. Hotelska restavracija nudi različne jedi, hotelski bar pa različno pijačo in prigrizke. Poslovnim gostom so na razpolago sejne sobe, ki so sodobno opremljene in vsebujejo najnovejšo tehnologijo. Recepcija je odprta 24 ur na dan in nudi turistične informacije, fotokopiranje in faks storitve, uporabo hotelske pralnice in likalnice perila. Gostje pa imajo na voljo tudi dnevni časopis in 24 urno sobno strežbo. Parkirišče se nahaja pri hotelu, vendar je zanj potrebno doplačilo.
  več
Deli hotel:
Na vrh